In een steeds meer technologisch wordende wereld is face to face communicatie nog nooit zo belangrijk geweest.

Hoe wij te werk gaan

Hoe wij te werk gaan

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Wij zijn een professioneel face-to-face field marketingagentschap met meer dan 25 jaar ervaring in het werven van klanten en donateurs namens onze cliënten. Appco Group Nederland werkt samen met meerdere onafhankelijke marketingbedrijven. Zij voorzien ons van Brand Ambassadors  om onze cliënten te vertegenwoordigen.

Wij zijn van mening dat de kracht van menselijke interactie en persoonlijke communicatie de beste manier is om in onze gedigitaliseerde wereld resultaat te boeken. De gemiddelde persoon wordt dagelijks blootgesteld aan meer dan 5.000 reclameboodschappen. Dat maakt het voor bedrijven moeilijk om op te vallen. Een persoonlijk gesprek voeren met een mogelijke klant garandeert dat uw bericht is overgekomen en het bouwt een vertrouwensrelatie op. Vertrouwen stuwt op zijn beurt de omzet omhoog.

Wij werken samen met toegewijde Brand Ambassadors die mensen begrijpen en die deze kennis gebruiken om onze cliënten te helpen met het werven van nieuwe donateurs en klanten. U kunt erop vertrouwen dat onze Brand Ambassadors de mensen centraal stellen bij elke interactie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Hoe wij onze klanten helpen

Lees meer over onze projecten

Donateurs aan het woord over de Brand Ambassadors van Appco

Nadat donateurs zich hebben ingeschreven bij een goed doel, zoals het ...

Lees meer

Budget Energie grootste nieuwkomer

De traditionele energiereuzen Nuon, Essent, Eneco en Delta verliezen d...

Lees meer

Het Armoedefonds steunt 4 nieuwe initiatieven

Stichting Armoedefonds is enkele jaren geleden opgericht om te helpen ...

Lees meer

Veelgestelde vragen

Alle FAQ's

Wereldwijd

Wereldwijde versus lokale expertise

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Door 25 jaar ervaring in meer dan 25 landen op 5 continenten en in vele verschillende sectoren, kunnen wij  uit elke bron de beste voorbeelden halen. Wij hebben dit vervolgens binnen onze campagnes geïmplementeerd.

Wij combineren deze wereldwijde expertise met lokale ambassadeurs en marketingexperts. Ons bedrijfsmodel is gericht op bouwen aan, en werken met lokale experts in elke stad, elke regio en elk land waarin wij werkzaam zijn. Hoewel wij in een steeds meer mondiale wereld leven, stellen mensen het nog steeds op prijs om persoonlijk te communiceren met anderen met gelijkaardige waarden, culturele normen en ervaringen. Deze lokale aanpak voor face-to-face-marketing bouwt een relatie op die is gebaseerd op gemeenschappelijk begrip en bezoemt vertrouwen in bij giftgevers en klanten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Betrouwbare klanten, groot en klein

  • VSO
  • Mathijs Maaltijdbox
  • Hart Onderzoek Nederland
  • Fiber Nederland
  • Budget Energie
  • Armoedefonds