Budget Energie grootste nieuwkomer

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

De traditionele energiereuzen Nuon, Essent, Eneco en Delta verliezen de laatste jaren meer klanten aan de nieuwkomers op de energiemarkt. Dit is berekend door prijzenvergelijker Pricewise op basis van honderdduizend overstappers.

Een groot aantal nieuwe spelers, zoals Vandebron, EnergieFlex, Pure Energie en Qurrent heeft de markt betreden. Budget Energie, die zich vanaf 2010 begon te roeren, is met afstand de grootste nieuwkomer, aldus Pricewise.

Sinds de samenwerking die Budget Energie in 2013 met Appco is aangegaan, zijn er ruim 60.000 consumenten via de deur aan deur benadering van Appco overgestapt naar Budget Energie. Naast de klanten die Budget Energie heeft gekregen, is er ook een sterke naamsbekendheid opgebouwd. De Brand Ambassadors van Appco Group spreken meer dan 25.000 potentiele klanten per persoon per jaar. Dit betekent dat het merk Budget Energie tot nu toe meer als 3 miljoen keer onder de aandacht is gebracht dankzij onze Brand Ambassadors.

“De deur aan deur verkopers zijn eigenlijk onze ambassadeurs en die geven ons een ontzettend goede naamsbekendheid. Per dag worden er op duizenden deuren geklopt. Wij merken dat sinds de samenwerking die is aangegaan in 2013, mensen ons écht beginnen te herkennen. Face-to-Face verkoop zorgt er toch voor dat je een andere groep klanten aanspreekt, die je op geen andere manier kan kunnen bereiken.”, Aldus Sjef Peeraer – Directeur Budget Energie.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Nieuwsberichten & updates