Donateurs aan het woord over de Brand Ambassadors van Appco

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nadat donateurs zich hebben ingeschreven bij een goed doel, zoals het Armoedefonds of VSO, ontvangen zij altijd een belletje van het support team. Dit doet Appco Group om de kwaliteit te waarborgen en om te kijken of de donateur nog met vragen zit. Hiernaast geven de donateurs vaak hun mening over de Brand Ambassadors en hier komen vaak hele leuke dingen uit voort.

Donateurs houden er vaak een goede ervaring op na en dit willen ze graag delen met Appco Group. Gisteren was er bijvoorbeeld nog een donateur van het Armoedefonds erg enthousiast over één van onze mannelijke Brand Ambassadors. ‘Wat een leuke en enthousiaste jongen, die moet je houden’, zei zij. Van deze positieve feedback wordt Appco Group erg blij en zo proberen wij onze Brand Ambassadors ook te stimuleren. Door middel van positieve berichten voelen de Brand Ambassadors zich gewaardeerd en zullen ze vol goede moed de dag beginnen.

De Brand Ambassadors in Nederland worden er in begeleid om op een zo goed mogelijke manier het verhaal over te brengen dit wordt opgemerkt bij mensen. Zoals een andere donateur zei, ‘Normaal schrijf ik me nooit in voor dit soort dingen, maar dit meisje deed het zo leuk, daar kon ik geen nee tegen zeggen!’

Dat is waar het allemaal om draait voor ons. Zorgen dat het mooie verhaal van de goede doelen waarmee wij samenwerken wordt gehoord door de mensen achter elke deur waar wij op kloppen!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Nieuwsberichten & updates