Het Armoedefonds steunt 4 nieuwe initiatieven

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Stichting Armoedefonds is enkele jaren geleden opgericht om te helpen bij het bestrijden van armoede in Nederland. Ook bij u om de hoek. Het Armoedefonds gelooft in de kracht van lokale organisaties. Organisaties die persoonlijk contact hebben met de mensen die in armoede leven. Lokale organisaties kunnen de best passende hulp verlenen aan kinderen en chronisch zieken, gezinnen en ouderen met financiële problemen.

Het Armoedefonds blijft zich inzetten voor de verschillende lokale initiatieven. Dit is voor een zeer groot deel mogelijk door de donateurs die dagelijks geworven worden door de Brand Ambassadors van Appco Group. Het jaar 2016 heeft nog 4 maanden te gaan maar er si nu al bijna € 10.000,- geschonken aan 4 nieuwe gesteunde lokale initiatieven.

Dit varieert van een initiatief welke zich inzet voor de zwakkeren en kwetsbaren in de samenleving, zodat deze toch maatschappelijke actief kunnen blijven. Ook zijn er projecten gesteund welke zich richten op kooklessen en zwemlessen zodat ook mensen uit de lagere lagen van de samenleving de kans krijgen zich te ontwikkelen.

Ook lokale voedselbanken en educatiefondsen konden rekenen op de steun van het Armoedefonds. Dankzij een nieuwe koelaanhangwagen kunnen er nog meer mensen geholpen worden door de voedselbank in Alphen aan den Rijn. In Noord-Brabant zijn er in diverse gemeenten vele gezinnen geholpen door Stichting Leergeld. Deze stichting kan dankzij de hulp van het Armoedefonds vele gezinnen echt praktische hulp bieden. Bijvoorbeeld met een fiets voor de kinderen, zodat zij naar school kunnen. Of hulp bij lidmaatschappen voor zwem- of muziekles.

Appco Group is dan ook trots om partner te mogen zijn van het Armoedefonds. Een fonds die het verschil maakt voor vele maatschappelijk belangrijke projecten.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Nieuwsberichten & updates